x
Home | Juwelier Brummer

Service van de echte juwelier

 

Gratis verzending v.a. € 60,-

 

Eenvoudig betalen met iDeal

 

Niet goed, geld terug

 

Juwelier Brummer

Sinds 1885 is Juwelier Brummer een familiebedrijf (inmiddels de vijfde generatie) uitgegroeid tot tien medewerkers. Door elk jaar te investeren in ons bedrijf en het uitbreiden van de collectie mogen wij met trots zeggen dat we het “Overijssels meest komplete juweliershuis” zijn.

Wij nodigen u uit om onze collectie te komen bewonderen. Wij zijn gespecialiseerd in sieraden, diamant en horloges. Door het ondermeer bezoeken van internationale beurzen bevat onze collectie altijd bijzondere gelimiteerde sieraden dat exclusiviteit garandeert waarnaar u zoekt.

Wij nodigen u uit om onze collectie te komen bewonderen.

Graag tot ziens aan de Grotestraat 71 te Almelo.

Namens het team van Juwelier Brummer.

Het ruime aanbod van de meest complete juwelier in Almelo

Bij juwelier Brummer in Almelo heeft u een ruime keuze uit een uitgebreid assortiment horloges en sieraden. Naast het bestaande assortiment bieden onze gediplomeerden en ervaren goudsmeden ook maatwerk. Zo is uw unieke sieraad bij hen in juiste handen. Door middel van het uitgebreide ontwerpproces en het gebruik van de modernste apparaatuur, zult u altijd volledig tevreden ons juweliershuis verlaten. Tevens kunt u bij juwelier Brummer binnenlopen voor reparatie en restauratie van uw horloges en sieraden. Iedere reparatie wordt zorgvuldig behandeld.

Vakkundige taxatie door een beëdigde juwelier

U kunt bij juwelier brummer al uw taxaties snel en vakkundig laten uitvoeren. Na het uitvoeren van de taxatie krijgt een volledig taxatierapport geschikt voor uw verzekering, voor onderlinge verdeling of op basis van de executiewaarde.

Juwelier Brummer is lid van de Orde van Beëdigde Taxateurs goud- en zilverwerken. U kunt nu ook online shoppen bij Trendhorloges – De goedkoopste van Nederland | Altijd gratis verzending. Trendhorloges is onderdeel van Juweliershuis Brummer.