x
Ice-Watch winkel in Almelo | Juwelier Brummer

Ice-Watch winkel in Almelo, dat is Juweliershuis Brummer

Brummer is de Ice-Watch winkel in Almelo. Brummer staat sinds 1885 bekend om haar hoogwaardige service en kwaliteit. Wij nemen dan ook graag alle tijd voor u. Bent u op zoek naar een Ice-Watch winkel in Almelo? Dan nodigen wij u graag uit om de collectie te bewonderen in het meest complete juweliershuis van Overijssel.

Eén van de meest toonaangevende horlogemerken ter wereld

Ice-Watch is één van de meest toonangevende horlogemerken ter wereld. Na de lancering van dit Belgische merk in 2007 is de lijn uitgegroeid tot een wereldwijd succes. Deze kleurrijke, comfortabele en trendy horloges zijn in één oogopslag herkenbaar. Deze lijn is daarnaast zeer uitgebreid, zo zijn er Ice-Mini horloges voor kinderen tot modieuze en stijlvolle horloges beschikbaar. Voor hem en haar!

Materialen en kleuren

De ICE horloges worden ontworpen in België en zijn beschikbaar in het volledige kleurenspectrum. Maar ook voor een zwart of wit horloge zult u slagen met een Ice-Watch. De kast en de bandjes van deze bijzonder comfortable horloges zijjn gemaakt van plastic. De soorten die gebruikt worden zijn; polyamide, polyuretheen en siliconen. Zo is er altijd een horloge dat perfect bij u aansluit.

Afmetingen en waterbestendigheid

De Ice-Watches zijn beschikbaar in vele afmetingen en zijn waterdicht tot minimaal 50 meter onder het wateroppervlak. Weet u niet welke maat u past? Ice-Watch heeft hiervoor een handige ‘Sizes-Guide’ voor gemaakt. Zo weet u precies welke maat uuerwerk perfect om uw pols past. De kast van de Ice horloges varieert tussen de 30mm en 58mm. Heeft u nog geen idee, of komt u het liever proberen in de Ice-Watch winkel in Almelo? Dan nodigen wij u graag uit om langs te komen.

Graag nodigen wij u uit!

Bent u op zoek naar een Ice-Watch winkel in Almelo? Dan nodigen wij u graag uit om de collectie te komen bewonderen bij ons Juweliershuis in Almelo! Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent, verwacht dan ook uitsluitend de beste service.

Stuur een bericht

5 + 3 =

Openingstijden

 

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 21.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag 09.30 - 17.00