x
PANDORA verkooppunt in Almelo | Juwelier Brummer

PANDORA verkooppunt in Almelo, dat is Juweliershuis Brummer

Brummer is hét PANDORA verkooppunt in Almelo. Sinds 1885 bieden wij alleen de beste service en kwaliteit. Graag nemen wij de tijd voor u. Indien u nu op zoek bent naar een van de vele charms, armbanden, ringen of oorsieraden van PANDORA. Bij het PANDORA verkooppunt Brummer in Almelo zult u zeker slagen.

Oneindig variëren met de vele charms van het PANDORA verkooppunt in Almelo

De vele hangers van PANDORA maken het mogelijk om oneindig the variëren. Zo creëert u altijd een uniek sieraad dat volledig aansluit bij iedere gelegenheid en al uw persoonlijke wensen. Tevens zijn alle sieraden van het merk PANDORA handgemaakt, zijn deze modern en staan ze voor individualiteit. De oneindige combinaties van de charms bieden de mogelijkheid uw persoonlijke verhaal van herinneringen visueel uit te beelden aan uw armband!

Een brede serie sieraden

Bij ons PANDORA verkooppunt in Almelo kunt u tevens de ruime serie ringen, kettingen, horloges en oorbellen van PANDORA vinden. Al deze sieraden zijn uitgevoerd in 14 of 18 karaat goud en sterling zilver. Tevens zijn deze sieraden vaak voorzien van hoogwaardige edelstenen, diamenten of Murano glas. Deze sluiten perfect aan bij uw volledig zelf samengestelde armband.

De geschiedenis van PANDORA

PANDORA is producent en handelaar van sieraden en juwelier gevestigd in Denemarken. In 1982 begon PANDORA als een familiebedrijf en groeide al snel uit tot een van de grootste fabrikanten ter wereld als het gaat om handgemaakte juwelen

PANDARO staat vooral bekend om haar oneindige combinaties van charms aan haar armbanden. Verder bestaat het PANDORA assortiment uit design ringen, halskettingen, oorringen hangers en horloges. PANDORA is inmiddels actief in meer dan 100 landen in welke meer dan 8100 verkooppunten zijn gevestigd. Hiervan is Juweliershuis Brummer in Almelo er één!

Van juwelierszaak naar groothandel

Nadat goudsmit Per Enevoldsen met zijn vrouw Winnie in 1982 hun juwelierszaak in Kopenhagen openden, importeerden ze sieraden uit Thailand. Na verloop van tijd begon de vraag te groeien, en richtten ze zich vooral nog op de groothandel. Naar aanleiding van deze activiteiten stopten ze de juwelierszaak in 1987 om zich zo volledig op de groothandel te kunnen storten.

Graag nodigen wij u uit!

Bent u op zoek naar een PANDORA verkooppunt in Almelo? Dan nodigen wij u graag uit om de collectie te komen bewonderen bij ons Juweliershuis en tevens PANDORA winkel in Almelo! Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent, verwacht dan ook uitsluitend de beste service.

Stuur een bericht

12 + 7 =

Openingstijden

 

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 21.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag 09.30 - 17.00